EKSPO KEUSAHAWANAN PERINGKAT P.183 BELURAN

Sunday, July 12, 2009 · 0 commentsEn. Aspa A.Sani, Timbalan Ketua UMNO Bahagian & En. Mahmud Ag Hussin, Naib Ketua UMNO Bahagian antara yang hadir di majlis perasmian Ekspo Keusahawanan Peringkat P.183 Beluran.


YAB Datuk Seri Musa Haji Aman, Ketua Menteri Sabah, menerima cenderakenangan daripada En. Rajibi Haji Aman, Pegawai Daerah Beluran semasa perasmian Ekspo Keusahawanan, Peringkat P.183 Beluran.

Utusan Malaysia Online - Berita Utama

Saturday, May 30, 2009 · 0 comments

Utusan Malaysia Online - Berita Utama

Shared via AddThis

Mengikuti Rombongan KM Sabah ke Kaamatan UPKO 2009 di Ranau

Tuesday, May 26, 2009 · 0 commentsPada hari ini 23 Mei 2009 (Sabtu) saya berkesempatan menyertai rombongan YAB Datuk Seri Musa Haji Aman, Ketua Menteri Sabah, ke acara Pesta Kaamatan UPKO 2009 yang diadakan di Dewan Masyarakat Ranau. Sebelum ke acara rasmi, rombongan bersarapan pagi di Nabalu Lodge Kundasang. YAB Ketua Menteri dan rombongan disambut oleh Presiden UPKO YB Tan Sri Bernard Dompok, Ybhg DSP Salleh Tun Said, Timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO Sabah dan ramai lagi.

Tilawah AL Quran Peringkat Daerah Beluran 23 Mei 2009

· 0 commentsSebaik acara perasmian selesai di Ranau, saya meneruskan perjalanan ke Beluran untuk menghadiri program Majlis Tilawah Al Quran Peringkat Daerah Beluran pada sebelah malamnya. Program bermula jam 8:30 malam di Dewan Serbaguna Beluran dan masjil perasmiannya disempurnakan oleh YB Datuk Haji Surady Kayong, ADUN N39 Sugut.

Seminar Bina Negara Siri 2, Kg Trusan Sugut

· 0 comments
Keesokannya saya meneruskan perjalanan menuju ke Terusan Sugut untuk merasmikan Seminar Bina Negara Siri 2 anjuran bersama PIBG SRK/SMK Terusan Sugut bersama Biro Tatanegara (BTN) Sabah. Saya berserta rombongan bertolak seawal 6:30 pagi dari Beluran dengan menggunakan (sewa) bot ahli PNK Beluran. Tujuan adalah untuk membantu ahli PNK Beluran mendapat sumber pendapatan sampingan. Tepat jam 9:45 pagi kami tiba di jetty Kg Terusan, Sugut. Ybhg Datuk Ibrahim Saad dan barisan kepimpinan masyarakat Kg. Terusan, Sugut menyambut kedatangan kami dengan penuh mesra.

Sekembali dari Kg Terusan Sugut saya berserta rombongan singgah sebentar ke Kg. Tetabuan untuk menziarai pusara kedua orang tua. Bacaan surah Yassin dan doa diketuai oleh Ustaz Al Fadzil Mohd Zulkiflie Abdul Rahman dari JHAEINS Beluran.

About this blog

Wawasan dua puluh dua puluh,Satu pandangan jauh,Bukan impian malah kenyataan,Bersama kita jayakan...Berkibar terus oh benderaku,Kau kan kujunjung sepanjang waktu,Harumlah nama negara yang tercinta,Padamu tempat taat dan setia...Mari kita sambut seruan,Hadapi segala cubaan,Bangun bangsaku,Kita bersatu,Bersama mara hadapan.

Followers

Perlukah persempadanan baru kawasan Pilihanraya P.183 Beluran

Apakah lagi cadangan anda untuk memajukan Beluran

Perlukah Beluran mempunyai perkhidmatan Bank tetap?

Indiana Institute of Technology,IN USA

Indiana Institute of Technology,IN USA
Graduation Day December 1998

Gambar-Gambar Terpilih

Gambar-Gambar Terpilih