Najib lakukan lawatan Pertama selepas menjadi PM Malaysia

Friday, May 8, 2009 ·

Slogan turun padang yang disarankan oleh YAB PM amat bertepatan sekali dengan kehendak dan senerio politik masa kini. Turun padang dan rakyat diutamakan merupakan satu pendekatan yang amat wajar sekali untuk memenangi hati rakyat. Era zon selesa (comfort zone) untuk wakil rakyat sudah berlalu & berakhir, kesemua wakil rakyat BN harus action oriented. Pendekatan mesra rakyat harus selari dengan pendekatan pemimpin harus disenangi dan disayangi dan bukannya ditakuti.

Kesemua kepemimpinan BN di segenap lapisan peringkat harus berkerja bermula dari sekarang, sekiranya inginkan BN berjaya dalam pilihanraya umum ke 13 akan datang ini. Kini rakyat bijak menilai prestasi pemimpin dan telah bosan kepada pemimpin yang suka menabur janji kosong, banyak bercakap tapi kurang bekerja.

Sindrom ini amat merbahaya dan harus dibendung dari awal, agar barah yang melanda pada pilihanraya umum ke 12 lalu tidak berulang lagi. Marilah kita sama-sama mendokong gegasan YAB PM agar Malaysia terus cemerlang, gemilang dan terbilang dibawah panji-panji Barisan Nasional.

0 comments:

About this blog

Wawasan dua puluh dua puluh,Satu pandangan jauh,Bukan impian malah kenyataan,Bersama kita jayakan...Berkibar terus oh benderaku,Kau kan kujunjung sepanjang waktu,Harumlah nama negara yang tercinta,Padamu tempat taat dan setia...Mari kita sambut seruan,Hadapi segala cubaan,Bangun bangsaku,Kita bersatu,Bersama mara hadapan.

Followers

Perlukah persempadanan baru kawasan Pilihanraya P.183 Beluran

Apakah lagi cadangan anda untuk memajukan Beluran

Perlukah Beluran mempunyai perkhidmatan Bank tetap?

Indiana Institute of Technology,IN USA

Indiana Institute of Technology,IN USA
Graduation Day December 1998

Gambar-Gambar Terpilih

Gambar-Gambar Terpilih