Perniagaan Saya

Monday, March 24, 2008 · 0 comments

Bukan hanya berpolitik tetapi saya juga punya cita-cita untuk berjaya dalam perniagaan. Saya memilih bidang PEMBEKALAN dengan mengimport ternakan seperti kambing dan lembu pedaging daripada Australia. Sejak menceburi bidang ini, saya mendapati perniagaan ini memang mencabar. Saya amat berterima kasih kepada Kerajaan Negeri Sabah kerana memberi peluang dan kepercayaan kepada peniaga bumiputera seperti saya untuk menceburi bidang perniagaan seperti ini....Dalam rancangan masa depan, saya ingin memiliki ladang Kambing Boer sendiri di Daerah Beluran (tu yang dalam klip tengah potong rumput...)

Politic Part 1

· 0 comments

Klip ini adalah sebahagian daripada kegiatan politik saya semasa baru memperkenalkan diri kepada Ketua-ketua Cawangan di UMNO Bahagian Beluran. Semasa lawatan saya ke kawasan mereka untuk bertanding P7 atau G7, Ketua-ketua cawangan banyak memberi sokongan padu.Syukur alhamdulillah saya menang dengan undi tertinggi...Matlamat saya selepas ini adalah untuk bertanding jawatan Naib Ketua Bahagian UMNO Beluran...

About this blog

Wawasan dua puluh dua puluh,Satu pandangan jauh,Bukan impian malah kenyataan,Bersama kita jayakan...Berkibar terus oh benderaku,Kau kan kujunjung sepanjang waktu,Harumlah nama negara yang tercinta,Padamu tempat taat dan setia...Mari kita sambut seruan,Hadapi segala cubaan,Bangun bangsaku,Kita bersatu,Bersama mara hadapan.

Followers

Perlukah persempadanan baru kawasan Pilihanraya P.183 Beluran

Apakah lagi cadangan anda untuk memajukan Beluran

Perlukah Beluran mempunyai perkhidmatan Bank tetap?

Indiana Institute of Technology,IN USA

Indiana Institute of Technology,IN USA
Graduation Day December 1998

Gambar-Gambar Terpilih

Gambar-Gambar Terpilih