Brisbane Personal Tour

Monday, June 9, 2008 ·

Sejuk mata memandang, melihat pecahan ombak menghempas diri di pantai. Ramai pengunjung berada di persisiran pantai hanya sekadar untuk surfing.

Kami berkesempatan melakukan scenic tour semasa berada di Brisbane. Tugasan ini telah dilaksanakan oleh Mr. John Donaldson, seorang Personal Tour yang cukup berpengalaman dan berpengetahuan. Tanya saja tentang AUSTRALIA, pasti anda tidak akan kecewa, anda akan mendapat jawapannya. He knows everything. His hospitality, 1st class. Kalau para pembaca ingin ke Brisbane, boleh menggunakan khidmat beliau.

Pada malam sebelumnya, Mr. John telah membawa kami ke Australian Outback Spectacular-An Evening Dinner Show Filled With Outback Music, Drama & Action. Acara ini diadakan di Gold Coast, Brisbane. Program ini memang cukup mengasyikkan, dengan sound systemnya yang cukup canggih, kepakaran teknikal mereka yang cukup tinggi, dimana sebuah helikopter boleh berligar didalam dewan - seperti keadaan sebenar pemilik ladang menggunakan helikopter untuk menggumpul binatang ternakan mereka ke kandang.

Keesokkan malamnya kami menikmati makan malam di Gimbaro Restaurant. Tempahan dibuat oleh Mr. John. Restoran ini memang cukup terkenal dengan mud crabnya dan produk sea food yang lain. Masalahnya kalau tiada reservation, alamat kebulur lah pada malam tersebut. Itulah kelebihan Gimbaro Restaurant. Walaupun harganya agak mahal, tapi jika berkesempatan dimasa akan datang, sudah pasti GR tersenarai dalam itenary perjalanan.

0 comments:

About this blog

Wawasan dua puluh dua puluh,Satu pandangan jauh,Bukan impian malah kenyataan,Bersama kita jayakan...Berkibar terus oh benderaku,Kau kan kujunjung sepanjang waktu,Harumlah nama negara yang tercinta,Padamu tempat taat dan setia...Mari kita sambut seruan,Hadapi segala cubaan,Bangun bangsaku,Kita bersatu,Bersama mara hadapan.

Followers

Perlukah persempadanan baru kawasan Pilihanraya P.183 Beluran

Apakah lagi cadangan anda untuk memajukan Beluran

Perlukah Beluran mempunyai perkhidmatan Bank tetap?

Indiana Institute of Technology,IN USA

Indiana Institute of Technology,IN USA
Graduation Day December 1998

Gambar-Gambar Terpilih

Gambar-Gambar Terpilih